Корисници на денот
Црвениот број над листата на корисници на денот претставува џек-пот во дадениот момент.

Системот за корисник на денот е објаснет подетално на правила.

 денес  вторник  понеделник  недела  сабота  петок  четврток   

Џек-потот денес е 8 поени!

ewlosa 820