Лидер на денот

Твоја сопствена промотивна карта!
Покажи се себеси надвор од TOP.mk
 денес  недела  сабота  петок  четврток  среда  вторник   

Џекпотот денес е 31 поени!

zoran68 3143
kire-men (26) 1205

Корисник на денот

Корисник на денот е оној, што најдолго време се задржал на првата позиција во ранг листата (има одделна ранг листа за машки и женски). Ранг листата се обновува шест пати на час и секој пат корисникот на врвот добива определен број поени во неговиот дневен резултат.

Бројот на поени е еднаков на бројот корисници што се онлајн во моментот (може да видиш колку се онлајн во моментот на долниот дел на првата страница). Причината е едноставна - ако има многу корисници ранг листата ќе се промени брзо и првото место е повеќе ценето. Ранг листата за денот исто така се променува шест пати на час, последните поени се додаваат околу 23:53.

На почетокот на денот корисникот со најмногу поени од предходниот ден (кој што бил корисник на денот), добива Џек-пот. Определен број поени се додаваат во неговиот профил. Размерот на Џек-потот се зголемува во текот на денот и зголемувањето е видливо на сајтот во реалното време. Важно! Само еден корисник ги добива поените - оној, што е корисник на денот и е на врвот на ранг листата во 23:59. Ви посакуваме среќа!

Лидер на твојот регион

Лидерот на твојот регион е корисник, од близок до тебе град, и е со највисок резултат од гласањето за неговите слики. Правилата за лидер на регионот се истите како за ТОП. Може да видиш кој е лидер и во другите региони - изборот на регион се наоѓа до сликата на лидерот

 
Лидер на твојот регион
Се вчитува..
Џек-пот
Топ денес:
zoran68 3143
kire-men (26) 1205
 види повеќе »

Џек-потот денес е 31 поени.
Корисници на последните 6 дена:
недела kire-men 46
сабота DarX666 33
петок DarX666 60
четврток DarX666 56
среда DarX666 56
вторник DarX666 55