Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
 
Каталог со апликации
Пребарувај:
Категорија: Сите
Највисоко оценето  | Последно додадено
Можеш да пронајдеш нови пријатели од страницата за средби. Напиши ги твоите желби и ќе видиш кој сака да се запознае со тебе. Дојди и запознај нови личности! Прочитај повеќе »
Корисници со оваа апликација: 66937


Инфо за програмери
Апликацијата на сајтот е реализирана со помош на OpenSocial технологија
Повеќе за оваа технологија можеш да прочиташ на http://www.opensocial.org.

Како да ја користиш технологијата прочитај на http://code.google.com/p/socialrate/