Top.mk është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!


Навистина можам да кажам дека слободно време воопшто немам. Не, не се жалам, ниту......
vlerësimi: 16»

Денес ви е годишнина со партнерoт како ќе прославатe?

1. Ќе направам уникатен подарок кој ќе го/ја потсетува на првиот состанок
Meshkuj 12% (7 Vota)Femra 2% (1 Vota) 13% (8 Vota)
2. Ќе го изненадам партнерот/ката со патување на некоја непозната дестинација
Meshkuj 10% (6 Vota)Femra 5% (3 Vota) 15% (9 Vota)
3. Ќе подготвам романтична вечера со свеќи
Meshkuj 22% (13 Vota)Femra 5% (3 Vota) 27% (16 Vota)
4. Па само една година сме заедно, мора ли да славиме?
Meshkuj 5% (3 Vota)Femra 2% (1 Vota) 7% (4 Vota)
5. Ќе направам смешен филм за нашата прва година заедно
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
6. Не знам
Meshkuj 10% (6 Vota)Femra 3% (2 Vota) 13% (8 Vota)
7. Друго
Meshkuj 22% (13 Vota)Femra 3% (2 Vota) 25% (15 Vota)

Përgjigje: 60
Meshkuj - Meshkuj     Femra - Femra
Komente (5) »


Sondazhi është propozuar nga Elisabeth.
Propozo sondazh të ri »


Nëse dëshironi të plotësoni sondazhin, ju duhet të identifikoheni.

Urime ditëlindjen:
bombona m0n1ka aga Diki
zeman
offline zeman
Shiko të gjitha 10 pikët
bonitachita
Za najdobrata i najubava drugarka - 01:09
zeman
offline zeman
Shiko të gjitha 10 pikët
bonitachita
- 01:07
offline save
Have a nice weekend - 23:49
Andjelija
Shiko të gjitha 10 pikët
manakieva
Имајте убав викенд - 23:31
offline mgmbt
Mногу благодарам - 23:29
благодарам - 23:27
Elisabeth
Shiko të gjitha 10 pikët
manakieva
- 22:32
Nuk ke profil?
Kërko njerëz
gjinia:
mosha:  
anëtarë online: 20 | kërkoni më shumë »
venien4e
Македонија, Скопје
zlatica88
Македонија, Скопје
Ana
online Ana
Македонија, Битола

Çifti më i mirë
  5.26
Ditë sëbashku: 225
SpartaN
Izabela86
Video e promovuar
Lozano - Bonbona
Lozano - Bonbona