Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се


Блогови
Aнкета

Најубаво ми е за летен одмор:

1. Со другари - другарки
машки 31% (4 гласови)женски 8% (1 гласови) 38% (5 гласови)
2. Со потрага за нова авантура
машки 23% (3 гласови)женски 0% (0 гласови) 23% (3 гласови)
3. Со лицето со кое сум во љубовна врска
машки 0% (0 гласови)женски 8% (1 гласови) 8% (1 гласови)
4. Два-три љубовни парови, во друштво
машки 8% (1 гласови)женски 8% (1 гласови) 15% (2 гласови)
5. Со семјството
машки 0% (0 гласови)женски 0% (0 гласови) 0% (0 гласови)
6. Две-три семејства, во друштво
машки 0% (0 гласови)женски 0% (0 гласови) 0% (0 гласови)
7. Со дедо и баба
машки 0% (0 гласови)женски 0% (0 гласови) 0% (0 гласови)
8. Сам-а
машки 8% (1 гласови)женски 0% (0 гласови) 8% (1 гласови)
9. Друго
машки 0% (0 гласови)женски 8% (1 гласови) 8% (1 гласови)

Вкупно гласале: 13
машки - машки     женски - женски
Додај коментар (0) »


Анкетата е предложена од Lancelot.
Предложи нова анкета »


Ако сакаш да ја пополниш анкетата, треба да се најавиш.

Среќен роденден на:
orovodec spase28 a-ce metodija
10 поени
zlatko69
Погледни ги сите 10 поени
licija
offline licija
- 15:25
offline temi
Драги пријателу убав ден - 07:35
offline Godiva
My dear, you are the Queen, thank you very much - 18:59
Godiva
offline Godiva
Погледни ги сите 10 поени
Elisabeth
The Best ! - 17:50
Andjelija
Погледни ги сите 10 поени
druzenje
- 08:33
Andjelija
Погледни ги сите 10 поени
zeman
offline zeman
- 07:11
zeman
offline zeman
Погледни ги сите 10 поени
gabence
bajaderica - 21:59
Немаш профил?
Пребарување на луѓе
пол:
години:  
Онлајн: 30
Онлајн: 30|повеќе »

snezanaskopje
Македонија, Скопје
Elizabet
Македонија, Велес

Најдобар пар
  5.31
Денови заедно: 206
SpartaN
Izabela86
Промовирано видео
moja pesma :)
moja pesma :)