Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се


Блогови
Времето лета, годините поминуваат, работите се менуваат! Измина уште една година и......
оценување: 24»
Во Новата 2017 Година ќе се обидам да бидам подобар човек отколку во оваа...Затоа......
оценување:
Новогодишни ветувања
dholidej
Мојот план за 2017 година е:
Првите 4-5 месеци од 2017-та ќе бидат посветени на учење......
оценување: 30.00»
Meri
Времето лета, годините поминуваат, работите се менуваат! Измина уште една година и......
оценување: 24.00»
Elisabeth
Hова година ми е секогаш кога се смејам искрено од срце, секогашкога сум во близина......
оценување: 16.00»
Maksimiljan
До прославата на Нова година ни остануваат уште едвај неколку дена. Возбудата се зголемува,......
оценување: 5.00»
ergen41
vo novata ke vlezeme posilni obedineti i srekni sto konecno ke dobieme narodna vlada......
оценување: 5.00»
kalvi123
Next year could be a period of peace that war would not take place.
Next year I plan......
оценување: 3.00»
Lancelot
Секое утро, ден, и ноќ сум среќен. И ќе бидам среќен, и радосен дури и кога ќе ме......
оценување: -5.00»
Aнкета

Колку имаш навистина добри пријатели?

1. Еден или два
машки 34% (15 гласови)женски 11% (5 гласови) 45% (20 гласови)
2. Имам многу пријатели
машки 11% (5 гласови)женски 0% (0 гласови) 11% (5 гласови)
3. Што значи тоа добар пријател?
машки 5% (2 гласови)женски 2% (1 гласови) 7% (3 гласови)
4. Немам пријатели
машки 7% (3 гласови)женски 5% (2 гласови) 11% (5 гласови)
5. Друго
машки 18% (8 гласови)женски 7% (3 гласови) 25% (11 гласови)

Вкупно гласале: 44
машки - машки     женски - женски
Додај коментар (7) »


Анкетата е предложена од Elisabeth.
Предложи нова анкета »


Ако сакаш да ја пополниш анкетата, треба да се најавиш.

Среќен роденден на:
bunteski Melanija olivercare bartt
10 поени
CajaHan
Погледни ги сите 10 поени
Izabela86
Hvala! - 13:52
offline Berina
Za prvih 100 dana - 13:51
CajaHan
Погледни ги сите 10 поени
Elisabeth
- 13:44
zoran68
Погледни ги сите 10 поени
melisa02
ona je bombaaaaaa - 23:10
ergen41
Погледни ги сите 10 поени
Ruzica23
e zatoa mladosta e toa sto e - 19:51
offline urani
how georgous you are - 06:08
offline urani
offline stonka
baby face (so beautiful) - 06:07
zoran68
Погледни ги сите 10 поени
elena12
bez komentar... - 17:29
Немаш профил?
Пребарување на луѓе
пол:
години:  
Онлајн: 61
Онлајн: 61|повеќе »

DRAGA
online DRAGA
Шведска, Göteborg
gotina
online gotina
Бугарија, Karlovo
maslince
Македонија, Скопје

Најдобар пар
  6.32
Денови заедно: 151
nikola23
Sladzana
Промовирано видео
La bicicleta
La bicicleta